Ecobouwers Opendeur | Gezocht: eigenaars van energiezuinige woningen

Ben je eigenaar van een passiefhuis, lage-energiewoning* of heb je een deel van je woning energievriendelijk en duurzaam verbouwd? Wil je kandidaat-bouwers een rondleiding geven om je bouw- en woonervaringen met hen te delen? Dan vraagt BBL graag jouw medewerking voor onze campagne Ecobouwers Opendeur.


Ecobouwers Opendeur is een jaarlijks initiatief van Bond Beter Leefmilieu. Tijdens twee opendeurweekends op 3 & 4 november en 10 & 11 november brengt BBL kandidaat (ver)bouwers in contact met ervaren en energiebewuste bouwheren. Hiervoor zoekt BBL eigenaars van energiezuinige en duurzame huizen die hun woning tijdens één of beide campagneweekends willen openstellen voor bezoekers en hun verhaal willen doen. Hoe groot de groep bezoekers is en wanneer ze langskomen bepaal je zelf.

Interesse? Ken je vrienden, collega’s of familie die hun energiezuinige woning willen openstellen?

 

Contacteer ons!

Inschrijven en meer info op www.ecobouwers.be/opendeur of bij jurgen.naets@bblv.be (02 282 19 42).

Inschrijven kan tot enkele dagen voor de opendeurweekends, maar enkel woningen die ingeschreven zijn voor 15 augustus kunnen opgenomen worden in het campagnemagazine. 

* algemeen: warmtevraag van < 60kWh/m2 jaar of een K-peil lager dan 30 voor renovaties en een K-peil lager dan 25 voor nieuwbouw. Voor meer details en selectiecriteria zie www.ecobouwers.be/opendeur