7/12 - BralCafé: "Brussel aan de Rand" @ MicroMarché (20-22u) (open discussie-avond)

Bral vzw nodigt iedereen graag uit op het BralCafé, een open discussie-avond over de knelpunten en/of uitdagingen rond grensoverschrijdende dossiers (GEN, Heizel, openbaar vervoer, Neder-Over-Heembeek, Schaarbeek-Vorming, shoppingcentra, groene ruimte … ).

We starten met een korte voorstelling van het Bralproject “Brussel aan de Rand” en laten dan enkele stemmen aan het woord over de uitdagingen voor Brussel en de metropolitane regio. Onder andere Eva Fonteyn, projectcoördinator van het reconversie- en ontwikkelingsproject Watersite langs het kanaal in Vilvoorde, zal dit project - met duidelijke effecten op Brussel - komen toelichten. Daarna volgt een open discussie. Iedereen kan het woord nemen. 

Bestuurders en staffers van Bral zullen zo voltallig mogelijk aanwezig zijn. Wij zorgen alleszins voor drinken en versnaperingen. Welkom!

BralCafé: “Brussel aan de Rand”

Woensdag 7 december 2011

MicroMarché

20u-22u*

Afspraak om 19u45 in MicroMarché (Steenkoolkaai 9, 1000 Bxl). Start stipt om 20u*

Misschien tot dan!

Het Bralteam

An, Joost, Steyn, Piet, Ingrid, Marianne, Hilde, Jeroen en Ikram

 

Inschrijven niet verplicht maar geapprecieerd via joost@bralvzw.be

*Dit BralCafé wordt voorafgegaan door een korte Algemene Vergadering van Bral (van 19u tot 19u45). waarop een aantal nieuwe leden van BRAL worden voorgesteld. Wie  ook hier wil aan deelnemen, of wie geïnteresseerd is om zelf lid te worden van Bral: wees welkom!

 

Deze avond kadert in het project 'Brussel aan de Rand',

met de steun van Vlaams minister voor Brussel.